На пищна церемония в Лос Анджелис бяха раздадени 66-ите награди Грами“. Тейлър Суифт превзе

...
На пищна церемония в Лос Анджелис бяха раздадени 66-ите награди Грами“. Тейлър Суифт превзе
Коментари Харесай

Големият победител на наградите „Грами“ е Тейлър Суифт

На пищна церемония в Лос Анджелис бяха раздадени 66-ите награди „ Грами “. Тейлър Суифт завладя шоуто, като стана първият реализатор, който печели наградата за най-хубав албум на годината за четвърти път. Наградата и бе връчена от Селин Дион, която се появи ненадейно, макар известните и пробелеми със здравето. 

Суифт употребява събитието и с цел да разгласи, че записва нов албум. В другите категории Майли Сайръс завоюва премията за запис на годината за нейния шлагер " Flowers ". Това е втори приз за изпълнителката. Били Айлиш, пък завоюва в категория „ песен на годината “, а Виктория Моне за най-хубав нов реализатор. Сред музикантите, изпълняващи своите шлагери, беше и поп звездата Дуа Липа.
На първо място, мисля, че е просто прелестно да забележим толкоз доста невероятни дами. Мисля, че това, което желаеме, е просто равно място в промишлеността и да бъдем възприемани еднообразно, освен от креативната страна, само че и от страна на бизнеса.
Дуа Липа, певица

Килър Майк беше най-големият победител измежду мъжете, като взе три награди, измежду които и най-добър хип хоп албум. Успехът му обаче беше помрачен от скандал зад кулисите, вследствие на който изпълнителят беше задържан за нанасяне на побой.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР